Esenciálny olej kopaiva pochádza z voňavého tropického stromu, ktorý rastie v Južnej Amerike. Už od 16. storočia sa esenciálny olej z kopaivy používal v postupoch tradičnej medicíny pôvodných obyvateľov severnej a severovýchodnej Brazílie. Olej kopaiva má vďaka svojej schopnosti podporovať čistú hladkú pokožku široké uplatnenie v kozmetických výrobkoch vrátane mydiel, krémov, tekutých prípravkov a parfumov. Naneste na pokožku v zmesi so základovým olejom alebo s hydratačným prípravkom na tvár, aby ste pomohli pokožku udržať čistú a sviežu a pomohli redukovať výskyt nedostatkov.
62,37 €
-15 %
53,00 €
1 na sklade
Pomôžem vám vybrať správny olej pre vašu situáciu, poradím s používaním a získate tipy na mieru.
Esenciálny olej kopaiva pochádza z voňavého tropického stromu, ktorý rastie v Južnej Amerike. Už od 16. storočia sa esenciálny olej z kopaivy používal v postupoch tradičnej medicíny pôvodných obyvateľov severnej a severovýchodnej Brazílie. Olej kopaiva má vďaka svojej schopnosti podporovať čistú hladkú pokožku široké uplatnenie v kozmetických výrobkoch vrátane mydiel, krémov, tekutých prípravkov a parfumov. Naneste na pokožku v zmesi so základovým olejom alebo s hydratačným prípravkom na tvár, aby ste pomohli pokožku udržať čistú a sviežu a pomohli redukovať výskyt nedostatkov.
Možná citlivosť pokožky. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná alebo podstupujete liečbu, poraďte sa so svojím lekárom. Zabráňte kontaktu s očami, vnútornou časťou uší a citlivými časťami tela.
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadruješ súhlas s ich používaním.
Kontaktujte ma a odpoviem vám do 24 hodín počas pracovných dní.